skip to Main Content

Välkommen till VFF Pension

Välkommen till VFF Pension. Här på webbplatsen har vi samlat det mesta du behöver veta om Volvo Företagspension och vår verksamhet. Skulle det vara något du undrar över är du alltid välkommen att kontakta oss.

Conny Granbom, VD

Mina sidor

När du loggar in på dina egna sidor kan du se alla detaljer om ditt sparande hos oss. Här loggar du in enkelt med Bank-ID.

Kontakta oss
  • vff@volvo.com
  • 031-66 12 10
    Telefontider: mån-tors 9-11 samt 13-16, fre 9-11 samt 13-15
  • Theres Svenssons Gata 15
  • VFF Pension, TSG:5 405 08 Göteborg

VFF Pension – en ömsesidig tjänstepensionsförening

VFF Pension är en ömsesidig tjänstepensionsförening och vänder sig till dig som är medarbetare inom AB Volvokoncernen och Volvo Cars samt vissa bolag som tidigare ingått i någon av koncernerna eller är närstående bolag. Våra mål är att erbjuda en stabil och hållbar avkastning, hög kundnöjdhet samt att vara en ansvarsfull och effektiv organisation.

VFF Pension drivs enligt ömsesidiga principer vilket innebär att allt överskott går tillbaka till de försäkrade i form av återbäring. Tack vare låga avgifter och konsekventa förvaltningsprinciper upprätthåller vi stabil avkastning och god återbäringsränta. Idag är vi över 98 000 medlemmar och det förvaltade kapitalet uppgår till drygt 10 miljarder kronor.

VFF Pension administrerar och förvaltar Volvo Företagspension för alla Volvomedarbetare i Sverige och förvaltar även PLUSpension som är en pensionsförsäkring som är traditionellt förvaltad. Du kan sedan tidigare ha en avtalspension SAF-LO eller alternativ ITP T10 hos VFF Pension men där är vi inte längre ett valbart alternativ.

VFF Pension som startade sin verksamhet 1988, är försäkringsgivare för traditionell försäkring. Föreningen står under Finansinspektionens tillsyn, och leds av ett fullmäktige och en styrelse och verksamheten regleras av stadgar.

Back To Top