skip to Main Content

Välkommen till VFF Pension

Välkommen till VFF Pension

Välkommen till VFF Pension. Här på webbplatsen har vi samlat det mesta du behöver veta om Volvo Företagspension och vår verksamhet. Skulle det vara något du undrar över är du alltid välkommen att kontakta oss.

Marie Hagstedt, VD

Mina sidor

När du loggar in på dina egna sidor kan du se alla detaljer om ditt sparande hos oss. Här loggar du in enkelt med Bank-ID.

Kontakta oss
  • vff@volvo.com
  • 031-66 12 10
    Telefontider: mån-tors 9-11 samt 13-16, fre 9-11 samt 13-15
  • Götaverksgatan 2
  • M2.7, 405 08  Göteborg

VFF Pension – en ömsesidig försäkringsförening

VFF Pension är en ömsesidig försäkringsförening och vänder sig till dig som är medarbetare inom AB Volvokoncernen, Volvo Car Group eller något av de Volvoanknutna företag som för närvarande har avtal avseende Volvo Företagspension. Våra mål är att erbjuda en stabil och hållbar avkastning, hög kundnöjdhet samt att vara en ansvarsfull och effektiv organisation.

VFF Pension  drivs enligt ömsesidiga principer vilket betyder att all återbäring går tillbaka till försäkringstagarna. Tack vare låga avgifter och konsekventa förvaltningsprinciper upprätthåller vi stabil avkastning och god återbäringsränta. Idag är vi över 92 000 medlemmar och det förvaltade kapitalet uppgår till drygt 8.5 miljarder kronor.

VFF Pension administrerar och förvaltar Volvo Företagspension för alla Volvomedarbetare i Sverige och förvaltar även PLUSpension som är en privat pensionsförsäkring som är traditionellt förvaltad. Du kan sedan tidigare ha en avtalspension SAF-LO eller alternativ ITP T10 hos VFF Pension men där är vi inte längre ett valbart alternativ.

VFF Pension som startade sin verksamhet 1988, är försäkringsgivare för traditionell försäkring. Föreningen står under Finansinspektionens tillsyn, och leds av ett fullmäktige och en styrelse och verksamheten regleras av stadgar.

Back To Top