Skip to content

Grattis, du har en förmån värd att fira! 

Den 27 september är det dags att uppmärksamma en viktig och värdefull förmån som du kanske inte tänker på – tjänstepensionen.


Arbetslivet varar inte för evigt och en dag blir du varse att den allmänna pensionen inte alls är i nivå med lönen.

Lyckligtvis har du tjänstepension genom din anställning. Det är extra pengar som din arbetsgivare betalar in till olika pensionsbolag (bl a VFF Pension) och som utgör en betydande del av din framtida pension.

Därför finns det all anledning att fira Tjänstepensions dag – exempelvis genom att gå in på minPension.se och skaffa dig en överblick eller besöka tjanstepensionensdag.se för råd och tips.

Du som är anställd på Volvo eller på tidigare Volvobolag har, förutom din vanliga tjänstepension, även en extra tjänstepension – Volvo Företagspension. Det är en värdefull förmån och en viktig del av din framtida pension. Volvo Företagspension förvaltas av oss på VFF Pension. Din arbetsgivare betalar in pengar till din Volvo Företagspension så länge du fortfarande är anställd. Vill du öka avsättningen till din Volvo Företagspension, går det även att omvandla tidbankstimmar till Volvo Företagspension via din tidrapportering. Läs gärna mer om tidbanksväxling och Volvo Företagspension på www.vffpension.se/ foretagspension/tidbanksvaxling/

PS. En rejäl bit tårta till fikapausen passar också bra.

Back To Top