Skip to content

Idag firar vi tjänstepensionens dag!

Tjänstepensionens dag firas alltid den 27:e september och i år firas den för tolfte gången. Syftet med tjänstepensionens dag är att uppmärksamma tjänstepensionens betydelse för den framtida pensionen. Att få tjänstepension innebär att du får extra pengar inbetalda till din pension.

Du som är anställd på Volvo eller på tidigare Volvobolag har, förutom din vanliga tjänstepension, även en extra tjänstepension – Volvo Företagspension. Det är en värdefull förmån och en viktig del av din framtida pension. Volvo Företagspension förvaltas av oss på VFF Pension. Din arbetsgivare betalar in pengar till din Volvo Företagspension så länge du fortfarande är anställd. Vill du öka avsättningen till din Volvo Företagspension, går det även att omvandla tidbankstimmar till Volvo Företagspension via din tidrapportering. Läs gärna mer om tidbanksväxling och Volvo Företagspension på https://www.vffpension.se/ foretagspension/tidbanksvaxling/

Vill du veta mer om din tjänstepension samt få tips och råd om din framtida pension hittar du massor med bra information på sidan avtalat.se, där kan du även få vägledning om din tjänstepension i form av checklistor, ”Planera din pension” för arbetare, Avtalats rådgivningstjänst för tjänstemän samt nedladdningsbart material för fördjupning.

För att fira tjänstepensionens dag har avtalat.se samlat alla sina  webbinarier om just tjänstepension på ett ställe, där kan du välja det som passar dig bäst! Du hittar webbinarierna här.

Passa också på att läsa om Tjänstepensionens dag och få ännu mer tips, på www.tjanstepensionensdag.se.

Back To Top