skip to Main Content

Välkommen till VFF Pension

Välkommen till VFF Pension. Här på webbplatsen har vi samlat det mesta du behöver veta om Volvo Företagspension och vår verksamhet. Skulle det vara något du undrar över är du alltid välkommen att kontakta oss.

Conny Granbom, VD

Mina sidor

När du loggar in på dina egna sidor kan du se alla detaljer om ditt sparande hos oss. Här loggar du in enkelt med Bank-ID.

Kontakta oss
  • vff@volvo.com
  • 031-66 12 10
    Telefontider: mån-tors 9-11 samt 13-16, fre 9-11 samt 13-15
  • Theres Svenssons Gata 15
  • VFF Pension, TSG:5 405 08 Göteborg

Ny VD för VFF Pension Tjänstepensionsförening

Från den 1 juni 2021 så tar Conny Granbom över som VD för VFF Pension. Conny Granbom ersätter tidigare VD Marie Hagstedt, som kommer att gå i pension.

Conny har arbetat inom VFF Pension sedan år 2005 och senast som Försäkringschef med ansvar för försäkringsadministration och IT.

Marie: ”Efter 22 år inom VFF Pension och sedan 2008 i rollen som VD ser jag nu fram emot att få mer tid för egna intressen. Det har varit både roligt och spännande att tillsammans med kollegorna på VFF Pension fått möjligheten att utveckla föreningens verksamhet.  Under våren avslutades arbetet med omvandling till Tjänstepensionsförening och det känns nu rätt att lämna över till nya krafter. Jag vill tacka styrelse, medarbetare, samarbetspartners och alla övriga som jag har haft förmånen att lära känna under dessa år för ett mycket gott samarbete och önskar tillträdande VD och hela verksamheten lycka till med den fortsatta utvecklingen av VFF Pension.”

Conny: ”Det känns väldigt roligt att ha fått förtroendet att ta över efter Marie som har gjort ett mycket bra arbete hos oss. Hon har betytt mycket både för oss anställda och för verksamheten.

Jag själv hoppas att kunna bidra till fortsatt utveckling av VFF Pension, genom en bra kontakt med Volvo-koncernerna och med de anställda som har sin extra tjänstepension, Volvo Företagspension, hos oss. Jag har stor erfarenhet av pensionsförsäkring och kundservice vilket jag tror kommer att vara bra att ha även i min nya tjänst. Mitt mål är först och främst att bibehålla den goda relation och service som vi idag erbjuder både Volvo-koncernerna och våra försäkrade.

Personligen vill jag gärna lära mig mer om allt som den nya tjänsten innebär, från styrelsearbete till kapitalförvaltning. Jag inser att jag har en hel del att lära mig men känner mig ändå trygg då jag är omgiven av riktigt kunniga kollegor som kan stötta mig där det behövs.

Jag önskar Marie en härlig tid som pensionär, det är hon verkligen värd!”

Back To Top